Účesy podľa postavy

Niekedy je potrebné podstúpiť i zmenu účesu. Ak však nechcete meniť účes, zmeňte aspoň farbu svojich vlasov. Nemusíte utekať ku kaderníčke, ale môžete si nafarbiť vlasy doma. Dnešné farby sú vysoko kvalitné, dostať ich kúpiť v rôznych farbách a odtieňoch. Pre šikovnú ženu by to nemal byť problém. Ale je pochopiteľné, že so strihaním vlasov je to už horšie. Každá žena chce vyzerať skvelo, páčiť sa sama sebe ako aj ostatným. Účes a oblečenie sú dve základné veci, ktoré si vaše okolie všimne. Dámy, je nutné navštíviť odborníka – kaderníka, aj keď sa jedná len o končeky vlasov. Mali by ste ešte vedieť, že účes volíme nielen podľa výšky, ale aj podľa postavy.
Pokiaľ ste vysoká a štíhla vyvarujte sa dlhých a hladkých vlasov, pretože budete vyzerať ešte viac štíhlejšia. Krátke vlasy zase pôsobia chlapsky. Vlnité vlasy po ramená sú pre vás najideálnejším účesom.
Ak ste drobná a štíhla vyberte si účes, ktorý vás opticky natiahne do výšky, to znamená, že vlasy je vhodné trochu natupírovať, strihať si ich do strednej dĺžky ani veľmi krátke ani nie príliš dlhé, stačí ich mať dobre upravené. Môžu byť zostrihané, ľahko vyčesané nahor, do copu alebo v tvare mikáda.
Silnejším postavám zostrihané vlasy odoberú niekoľko kíl a niečo do seba má aj tmavší výber farby. Navyše ak im dodáte svetlejší melír omladnete aj o niekoľko rokov. A vyvarujte sa krátkym vlasom na ježka. Pri krátkych vlasoch hlava pôsobí tak trochu ako guľa.

Vyhľadávať v tomto blogu



TOPlist TOPlist